Jimmy T. Friis

Jimmy T. Friis runder et skarpt hjørne

I morgen d. 19. september er der endnu en af Process Engineerings ansatte, der runder et skarpt hjørne. Jimmy T. Friis fylder nemlig 60 år.

Jimmy er senior projektleder i vores afdeling i Fredericia, hvor han har været af to omgange; første gang tilbage i 2006 til 2007 og anden gang fra 2013 til i dag. I løbet af de sidste syv år har han haft fingrene i mange forskellige opgaver som projektering, koordinering, implementering, projektledelse, CE-mærkning og line walk til i dag at være site og commissioning manager på et stort projekt i Norge til 750 mill. NOK.

”Opgaverne, du har i Process Engineering, er utrolig alsidige, og har man først vænnet sig til at blive kastet rundt mellem forskellige kunder og opgaver, så går syv år utrolig hurtigt. Udviklingen og fremdriften i Process Engineering svarer helt overens med filosofien om konstant at kigge fremad og ikke hvile på laurbærrene. Dette har ført til en fantastisk mængde af opgaver, som jeg på ingen måder havde forestillet mig, at jeg skulle blive involveret i, da jeg forlod Teknikum i 1991. Jeg kan kun sige, at mine ønsker om en alsidig arbejdsplads er indløst til fulde,” fortæller Jimmy T. Friis.

Vi ønsker Jimmy stort tillykke med den runde dag.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183