Wings for Life

I weekenden løb Process Engineering for dem, der ikke selv kan

Søndag d. 5. maj løb 265.818 personer over hele verden for alle dem, der ikke selv kan i det globale race “Wings For Life”. I Process Engineering snørede vi løbeskoene og deltog i arrangementet i Fredericia.

Wings For Life, der er en global non-profit organisation med missionen om at finde en kur for rygmarvsskader, er verdens største løbeevent. Her løber eller går man for alle dem, der ikke selv kan, og via arrangementet bliver der samlet ind til forskning i rygmarvsskader. Som en anderledes og sjov gimmick løber eller går man mod en ”Catcher Car”. Man får 30 min. forspring, og så starter løbet ellers mod bilen. Via en app får man at vide, hvor langt væk bilen er fra en. Bliver man indhentet, så stopper legen, og man er ude af løbet.

5. maj lød startskuddet til dette års løbeevent over hele verden. Her i Danmark foregik det i Fredericia. En håndfuld ansatte fra Process Engineering og søsterselskabet SP Technologies viste flaget og både løb og gik ruten gennem Fredericia midtby. Trods et vejr, der ikke viste sig fra sin bedste side, så var humøret højt.