Godt nytår

Godt nytår om lidt er året gået!

Process Engineering A/S ønsker alle et godt nytår. 2016 har været et travlt og spændende år med store og små opgaver, nye kollegaer og flytning af flere af vores kontorer.

Medarbejdere: Vi er 78 ansatte i Process Engineering A/S ved indgangen til 2017, heraf er 29 kommet til i 2016. Vi blev ca. 50% flere medarbejdere i 2016 i forhold til 2015.

Opgaver: Vi har løst 68% flere opgaver i 2016 i forhold til 2015

Kontorer: Vores Aalborg og København kontorer er flyttet til nye adresser, og Sorø kontoret har fået større lokaler. Alle tre kontorer har fået bedre plads til fortsat vækst.

Gazelle pris: Vi har for andet år i træk modtaget Gazelle-prisen. Prisen er opnået, fordi vi har formået at øge vores vækst i omsætning de sidste 4 år.

Generelt har 2016 været et travlt og spændende år. Vi løser forsat mange konsulentopgaver dvs. opgaver, hvor vi i en periode hjælper virksomheder med engineering og projekt opgaver. Primært er væksten baseret på projektopgaver, hvor Process Engineering har ansvaret for gennemførelsen af et projekt.

Eksempler på projekt opgaver som vi har løst i år:
  • Opførelse af 2 nye fabrikker for Stena Recyckling A/S i Roskilde og Grenaa
  • Færdiggørelse af udvidelse af Arla Hydrolysate fabrik i Nr. Vium
  • Redesign/ombygning af en stor anerkendt malefabrik
  • Samarbejde med Glycom A/S omkring opførelse af ny fabrik i Esbjerg til fremstilling af HMO.

Vi forventer forsat vækst og travlhed i 2017

Vi takker alle medarbejderne for deres indsats. Sammen vil vi forsat bruge al vores energi i 2017 på at hjælpe vores nuværende og fremtidige kunder med at løse opgaver.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183