Process Engineering

Fra 2 til 52 medarbejdere på 15 år

Fredericia virksomheden Process Engineering A/S har gennem de sidste 15 år vækstet fra starten d. 1. november 1999 med to medarbejdere frem til nu, hvor virksomheden tæller 52 ingeniører og teknikere, med 5 afdelinger i Danmark når de selv den fjerneste krog.

Direktør Poul B. Jakobsen har ingen ambitioner om, at det stopper her. Vi ser stadig et stort potentiale i Danmark både hos dem, vi kalder slutbrugere og hos systembyggerne, som vi også hjælper.

Gennem tiden er referencelisten vokset, og i dag er de faste kunder nogle af de største koncerner i Danmark, så som Arla Foods, Shell, Statoil, Dupont, Aarhus Karlshamn, Nordic Sugar, Carlsberg, Maersk etc.

En af de store udfordringer i fremtiden bliver at finde de rigtige ressourcer på det høje niveau, som virksomheden har i dag, så jeg håber de tiltag, som regeringen laver, for at få flere til at vælge de naturvidenskabelige uddannelser vil hjælpe på, at der kommer flere ingeniører, udtaler Poul B. Jakobsen.

At vi har vækstet og etableret kontorer i Aalborg, Aarhus, Sorø og Brøndby, er der to årsager til:
Vi ønsker at være nær vores kunder, da det ofte er nødvendig at være på anlægget flere gange i løbet af en opgave. Dernæst har vi lettere ved at rekruttere dygtige medarbejdere, hvis de ikke skal flytte for arbejdet.

Hvis vi kikker i krystalkuglen for at se, hvordan vi tror, Process Engineering A/S ser ud om 10 til 15 år, så forventer vi, at vi er mere end fordoblet, og at vi måske har lokale afdelinger i udlandet. Vores centrale placering af hovedkontoret i Fredericia er det perfekte for en evt. ekspansion lidt mod syd. På nuværende tidspunkt har vi en enkelt medarbejder, der krydser grænsen, og den mest oplagte start i udlandet vil selvfølgelig være enten Tyskland eller Sverige.

I vores strategi har vi valgt, at vi også vil sætte fokus på Olie- Gasindustrien både offshore og onshore. Det er også et af de steder, vi forventer at vækste, udtaler direktør og grundlægger Poul B. Jakobsen.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183