• da
  • en

Stress analysis of pipe systems

Process Engineering A/S has the expertise in using Triflex, Caesar II & Rohr2 software to cunduct a stress analysis of pipe systems.

Many pipe systems with large variations in pressuer and temperature, herby steam, oil and district heating pipes, have, due to pressure and heat expansion, a great stress load on the bends and pump flanges.

In order to account for the influance of stress on the system, our experts can conduct a stress analysis with the use of modern advanced software that apply the valid norms, EN13480 or ASME B31.3 and other.

Pipe analysis with use of Rohr2®

Hos Process Engineering A/S har vi for at kunne give endnu bedre og kvalificeret support, anskaffet og uddannet vores erfarne personale i at bruge Rohr2®, som er et europæisk program.
Vi kan derfor i dag tilbyde spændingsanalyser og beregning i Caesar II, Triflex & Rohr2, fordi vi har alle de nyeste og bedste programmer til stressanalyse af rørsystemer til rådighed. Vi kan løse netop dine opgaver. Designer vi dit rørsystem, kan vi integrere det på ganske kort tid i eksempelvis Rohr2®, og så vi har en effektiv arbejdsgang med minimalt ressourcespild.
Med Rohr2 kan vi integrere din rørbro og regne det hele som en samlet enhed, med ophæng tilslutninger og understøtninger. Har du behov for en evaluering af komplekse rørsystemer, kan vi beregne og give ændringsforslag til aflastning og redesign i det omfang der er behov for dette.

Spændingsanalyse af beholdere

Har du behov for at få beregnet din beholder, har vi specialister her også, som anvender den seneste state-of-the-art software. Normer som EN 13445 – AD2000 – ASTM – BS5500 er helt almindeligt for vores eksperter.
Process Engineering designer, specificerer og laver spændingsanalyse af rørsystemer til alle formål ud fra f.eks. ideoplæg, eksisterende isometrier og/eller PI diagrammer.
Vi har erfaring med rørsystemer i kemisk industri og sanitære anlæg til fødevarer/farmaceutisk industri.

Contact me for more information
Director
Poul B. Jakobsen
Phone: +45 2424 1183
Or fill out the form below and click "Send" and we will contact you.
Ved at udfylde kontakformularen accepterer du PE's politik omkring persondata udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.

Name:

E-mail:

Message:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS