• da

Produktchef til Pharma

Process Engineering A/S har de seneste år oplevet en god vækst både af spændende opgaver og i medarbejderstaben. Vi søger nu en produktchef som kan styrke vores salgsorganisation med fokus på procesindustrien primært inden for Pharma.

Om PE:
Vi leverer rådgivning til et bredt udsnit af procesindustrien, heriblandt biotek og farmaceutisk industri. Virksomheden blev grundlagt i 1999 og er 100 % dansk privatejet. Medarbejderstaben tæller i dag lidt over 105 rådgivende ingeniører og teknikere på afdelinger i Fredericia, Sorø, København, Aalborg og Aarhus. I 2015 blev vi ISO 9001: 2008 certificeret og i 2018 blev vi opgraderet til ISO 9001: 2015 certifikat.
Process Engineering A/S er de sidste fire år blevet udnævnt som Gazelle virksomhed og er i 2018 PE blevet certificeret som en god arbejdsplads igennem Great Place to Work.

Om dig:

Vores nye kollega skal have et højt drive, en positiv natur, og en moden personlighed samt mestre det relations baserede samarbejde med kunder og kollegaer hvor faglighed er et væsentlig element. Der er afgørende for succes at kunne forstå og aflæse kundernes behov og finde løsninger, der skaber værdi for kunden. Vi er en projektorienteret organisation, hvorfor det også er nødvendigt med en fleksibel indstilling.

Med reference til virksomhedens salgsdirektør bliver du en del af vores salgsorganisation. Salgsorganisationen arbejder tæt sammen med den adm. direktør og afdelingslederne. Din bopæl er på Sjælland og du vil benytte et af kontorerne på Sjælland som udgangspunkt.

Væsentligste ansvars- og arbejdsområder:

  • Drive og medvirke til at drive salgsprocessen fra start til slut
  • Udvikling og sikring af optimalt samarbejde, værdiskabelse og god kommunikation i relation til kunderne
  • Markedsføring og branding af Process Engineerings ydelser inden for proces design til Pharma industrien
  • Stor kontaktflade til vore mange kunder og samarbejdspartnere
  • Deltagelse på messer i ind- og udland ca. 1 -2 gange om året
  • Tæt dialog og sparring sammen med afdelingsledere, salgsdirektør og adm. direktør

Dine kvalifikationer:

  • Du har en kombination af en teknisk baggrund og erfaring fra salg af ydelser / rådgivning til Pharma industrien.
  • Optimalt håndterer du både kommercielle og tekniske aspekter ifm. kundekontakt
  • Selvom dit job fordrer en høj grad af selvstændighed og selvmotivering, er du en udpræget team spiller, som sparrer med kolleger og gerne deler dine erfaringer.
  • Du er velkommunikerende, både i skrift og tale, (dansk og engelsk) samt en god formidler og en særdeles god relations skaber.

Vær en del af Process Engineering A/S:

Har du lyst til at være en del af PE ONE TEAM hvor du har stor indflydelse på din hverdag og med dygtige kollegaer som altid er parat til at hjælpe. En positiv og imødekommende attitude er kendetegnende for dig, og dine gode kommunikationsevner gør, at du yder den bedste service over for kunder og samarbejdspartnere.

Salgsdirektør, Jørn G. Pedersen eller afdelingsleder, Claus Christiansen er klar til, at fortælle mere om, hvad du kan opleve af muligheder både fagligt og socialt.
Kontakt Jørn på mobil 2788 0736 eller Claus på mobil 6167 6137

Rekrutteringsprocessen:

Der vil løbende blive kaldt kandidater ind til samtale.

Send ansøgning samt CV mrk: ”Produktchef” til HR ansvarlig, Dorte Mohr Carstensen, dmc@proeng.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

Kontakt mig for mere information
Salgsdirektør
Jørn Gammeljord Pedersen
Mobil: +45 27 88 07 36
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontaktformularen accepterer du PE’s politik omkring persondata.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS