Cases

I Process Engineering servicerer og rådgiver vi produktionsvirksomheder, systembyggere og værksteder i både igangværende og fremtidige projekter.

Herunder kan du læse mere om de forskellige cases, vi har løst igennem årene og få et indblik i vores kompetencer. Casene er et udpluk af eksempler på vores erfaringer.

Klik på fanerne for de tre områder; projekter, systembyggere og værksteder og få et indblik i vores konkrete cases inden for hvert område.  Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller sende os en mail for at få mere information.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering servicerer og rådgiver vi procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Det har vi gjort igennem 20 år.

Baseret på vores mange års erfaring i procesindustrien leverer vi end-to-end engineering services. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, som vi anvender i vores daglige arbejde. Kombineret med vores viden om processer har vi et godt fundament til at give jer en risikobaseret tilgang til kvalificering.

Er du nysgerrig på at lære mere om, hvem Process Engineering er? Så se filmen her, lær os bedre at kende og bliv klogere på, hvad vi netop kan tilbyde dig.

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde