Pharma

Process Engineering har stor erfaring inden for kemi, biotek, levnedsmiddel samt health & nutrition. Vi er din rådgivende ingeniør inden for pharma.

Siden vores opstart i 1999 har vi målrettet arbejdet med engineering af processerne i procesindustrien. Dette arbejde har givet os stor viden om de grundlæggende enhedsoperationer og sanitært design inden for kemi, levnedsmiddel og biotek.

Denne knowhow har vi brugt over de seneste år til at gennemføre en række projekter for kunder i farmaindustrien. Derfor tilbyder vi viden om enhedsoperationer og nyeste Pharma design til virksomheder i den farmaceutiske industri.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Det tilbyder vi

Process Engineering leverer omkostningsbevidste løsninger, der tager udgangspunkt i kundens reelle behov. Vi anvender et agilt projekt-setup, der afspejler viden, understøtter fast track projects og en transparent, rettidig kommunikation omkring status i projektet.

For at undgå, at de samme ting bliver testet to gange, integrerer vi som udgangspunkt Good Engineering Practice kvalitetstest i projektet som rådata i IQ/OQ kvalificering. Vi effektiviserer vores egne interne projektprocesser med udgangspunkt i løbende projektevaluering sammen med kunden.

Vores interne kompetencer dækker i dag over API produktion, farmaceutisk produktion og færdigvare produktion samt GMP forsyningsanlæg til disse.

API

Vi har stærke kompetencer i API produktion, hvor vi særligt arbejder med syntese og fermentering med tilhørende CIP-systemer og GMP forsyningsanlæg.

Vores specifikke proceskendskab relaterer sig til gæring, synteser, membran filtrering, kromatografi, omrøring, centrifuger, inddampning og kondensering.

Pharma
Pharma

Farmaceutisk produktion

Inden for farmaceutisk produktion rækker vores kompetencer over faciliteter til solid bulk production og steril aseptisk væske produktion med tilhørende CIP-systemer og GMP forsyningsanlæg.

Vores specifikke proceskendskab relaterer sig til granulering, spray-, fluidbed- og tørreskabstørring, tablettering, indkapsulering, filmcoating, tørsteriliser, autoklavering, ampulfyldning og dråbefylding.

Færdigvare produktion

Vores kompetencer inden for færdigvare produktion dækker generelt over faciliteter til kommerciel og klinisk pakning med tilhørende pakkeprocesser og GMP forsyningsanlæg.

Vores specifikke proceskendskab relaterer sig til blister pakning, beholder pakning, ampul pakning, dråbe pakning og wallettering.

Pharma

Vores projekter inden for Pharma

Previous slide
Next slide

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde