• Dansk
  • English
  • Norwegian Bokmål

Pharma

Process Engineering har stor erfaring inden for kemi, biotek, levnedsmiddel samt health & nutrition. Vi er din rådgivende ingeniør inden for pharma

Siden vores opstart i 1999 har vi fokuseret på engineering af processerne i procesindustrien inden for en bred række af brancher, og det har givet os stor erfaring med de grundlæggende produktionsprocesser inden for bl.a. kemi, biotek, levnedsmiddel samt health & nutrition. Derfor tilbyder vi vores kompetencer til din virksomhed i farmaindustrien.

Process Engineering leverer end-to-end engineering ydelser med en agil tilgang, der understøtter frontloading i vores projekter. Vi arbejder med feasibility study, conceptual design, basic design, detailed design, installation og commissioning med det formål at integrere vores kunders behov og knowhow i projektet effektivt.

Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, vi anvender i vores arbejde, og kombineret med proces knowhow giver det os et godt fundament for en risikobaseret tilgang til kvalificering (VMP, URS, DQ, IQ, OQ) i den farmaceutiske industri.

Vores arbejde i procesindustrien gennem årene giver os i dag en god forståelse for, hvordan frontloading, løsningsvalg, design freeze og eksekvering påvirker projektets omkostninger.

Vores interne kompetencer dækker i dag over API produktion, farmaceutisk produktion og færdigvare produktion samt GMP forsyningsanlæg til disse.

Klik på de nedenstående faner og læs mere om de forskellige områder, vi arbejder inden for i farmaindustrien. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få yderligere information.
API
Farmaceutisk produktion
Færdigvare produktion

Se også videoen herunder og hør, hvordan vi arbejder med vores kunder

Kontakt mig for mere information
Pharma Engineering Manager
Jens Ole Petersen
Mobil: +45 2679 5755

Reference

Syntese A/S

Syntese A/S – New Final Handling

Design og konstruktion af hovedforsyningsanlæg (almindelige og GMP)

Kvalificering (URS, IQ, OQ, PQ) af procesudstyr og GMP forsyningsanlæg

Reference

Biofac

Biofac A/S – Upgrade of production

Kvalificeringsassistance i forbindelse med ny produktionsenhed

Produktionsfacilitet

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS