• da
  • en
  • nb

Pharma

Process Engineering har stor erfaring inden for kemi, biotek, levnedsmiddel samt health & nutrition. Vi er din rådgivende ingeniør inden for pharma

Siden vores opstart i 1999 har vi fokuseret på engineering af processerne i procesindustrien inden for en bred række af brancher, og det har givet os stor erfaring med de grundlæggende produktionsprocesser inden for bl.a. kemi, biotek, levnedsmiddel samt health & nutrition. Derfor tilbyder vi vores kompetencer til din virksomhed i farmaindustrien.

Process Engineering leverer end-to-end engineering ydelser med en agil tilgang, der understøtter frontloading i vores projekter. Vi arbejder med feasibility study, conceptual design, basic design, detailed design, installation og commissioning med det formål at integrere vores kunder behov og knowhow i projektet effektivt.

Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, vi anvender i vores arbejde, og kombineret med proces knowhow giver det os et godt fundament for en risikobaseret tilgang til kvalificering (VMP, URS, DQ, IQ, OQ) i den farmaceutiske industri.

Vores arbejde i procesindustrien gennem årene giver os i dag en god forståelse for, hvordan frontloading, løsningsvalg, design freeze og eksekvering påvirker projektets omkostninger.

Vores interne kompetencer dækker i dag over API produktion, farmaceutisk produktion og færdigvare produktion samt GMP forsyningsanlæg til disse.

Klik på de nedestående faner og læs mere om de forskellige områder, vi arbejder inden for i farmaindustrien. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at få yderligere information.
API
Farmaceutisk produktion
Færdigvare produktion
Kontakt mig for mere information
Pharma Engineering Manager
Jens Ole Petersen
Mobil: +45 2679 5755
Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS