Brancher

I Process Engineering er vi eksperter inden for en række forskellige brancher. De brancher og hovedområder, som vi tilbyder vores ydelser inden for, og som vi har vores særlige kompetencer i, er  Energi & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma. 

Klik på fanerne og få mere at vide

Du kan læse mere om de enkelte områder og vores specialer i hvert område ved at klikke på fanerne herunder. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller sende os en mail for at få mere information.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering servicerer og rådgiver vi procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Det har vi gjort igennem 20 år.

Baseret på vores mange års erfaring i procesindustrien leverer vi end-to-end engineering services. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, som vi anvender i vores daglige arbejde. Kombineret med vores viden om processer har vi et godt fundament til at give dig en risikobaseret tilgang til kvalificering.

Er du nysgerrig på at lære mere om, hvem Process Engineering er? Så se filmen her, lær os bedre at kende og bliv klogere på, hvad vi netop kan tilbyde dig.

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner