• da

Ambitiøs tegner søges til København!

Er du uddannet som teknisk designer eller teknisk tegner med erfaring inden for 3D konstruktion og 3D rør træk?
Måske har du arbejdet inden for procesindustrien i nogle år og kan tage ejerskab af dine opgaver hvis ja vil vi gerne høre fra dig. Vi er pt 27 arbejdskolleger i København.

Process Engineering A/S har de sidste par år oplevet en god massiv vækst både af spændende opgaver og i medarbejderstablen. Vi servicerer procesindustrien inden for kemisk, olie- & gas, jern-og metal, energisektoren, levnedsmiddel og farmaceutisk industri. Firmaet blev grundlagt i 1999 og er 100 % dansk privatejet. Har både i 2015, 2016, 2017 og 2018 modtaget Gazelle pris. Fik 2015 ISO 9001: 2008 certifikat og i 2018 blev vi opgraderet til ISO 9001: 2015 certifikat. I 2018 kåret som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. Medarbejderstablen tæller i dag 105 rådgivende ingeniører og teknikere med stor erfaring fordelt med hovedkontoret i Fredericia samt 4 regionale afdelinger i Aalborg, Aarhus, København og Sorø.

Brænder du for, at arbejde med:
• Design i 3D af rørsystemer, anlæg, maskiner og udstyr
• Udarbejdelse af P&ID og PFD diagrammer
• AutoCAD, Plant 3D, Inventor og eventuelt Solid Works
• Office pakken
• At blive udfordret fagligt med forskellige opgaver


Faglig sparring og udvikling:

PE gør meget ud af, at medarbejderne har gode muligheder for faglig sparring med kompetente kollegaer hvor alle er aktive i teamet. I teamet byder man ind med sine egne kompetencer men er også åbne for input fra kollegerne.
Hos PE arbejder man tæt sammen med både den enkelte kunde, kundens leverandører og kollegaer (uanset hvilken afdeling man er tilknyttet). Vi gør meget ud af, at udvikle og efteruddanne medarbejderne og har fuld tillid til, at medarbejderen har de faglige og personlige kompetencer der matcher den enkelte opgaver.

 


 

 

IT software & certifikater:
• Autodesk programmer som Plant3D, Inventor, AutoCAD, Solid Works, Navisworks
• Office pakken
• ISO 9001 2015

 

 

 

Vær en del af Process Engineering A/S:
Har du lyst til at være en del af ONE TEAM hvor nøglen til succes er evnen til at tage ejerskab over egne opgaver og med til at skabe værdier i PE. En positiv og imødekommende attitude er kendetegnende for dig, og dine gode kommunikationsevner gør, at du yder den bedste service over for kunder og samarbejdspartner. Kan lide, at arbejde enten ude ved kunden eller hjemme på afdelingen. Sidst men ikke mindst så kan du begå dig flydende mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder:
Claus Christiansen, mobil 6167 6137

Har du lyst til at blive vores nye kollega, så send din ansøgning vedlagt relevante data, mrk. tegner til Glostrup til HR-afdelingen: Dorte Mohr Carstensen: dmc@proeng.dk.
Alle henvendelser behandles fortroligt og der afholdes løbende jobsamtaler.

Kontakt mig for mere information
Afdelingsleder Glostrup
Claus Christiansen
Mobil: 61676137
cc@proeng.dk
Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS