15-års jubilæum

15-års jubilæum for både afdelingsleder og afdeling

1. marts var en stor dag for Peter Lindblom, der er afdelingsleder af Process Engineerings afdeling i Sorø. Han kunne nemlig skrive 15-års jubilæum på CV’et. Men faktisk kunne selve afdelingen også fejre sit 15-års jubilæum.

I 2009 trådte Peter Lindblom ind ad døren til Process Engineering, hvor han skulle være med til at åbne endnu et kontor på Sjælland. Der var allerede et kontor i hovedstaden ved Brøndby, men der var behov for at åbne endnu et kontor i det Vestsjællandske for bedre at servicere kunderne på de kanter. Det blev Peters opgave, og lokationen blev Kalundborg. I dag er afdelingen som bekendt rykket til Sorø, og er vokset fra at huse én ansat (Peter) til i dag at beskæftige 10.

”Det har været en spændende rejse. Dengang jeg trådte ind ad døren, havde jeg aldrig forventet, at jeg skulle være her i 15 år. Men det er et godt sted at være, og her sker hele tiden noget nyt. Særligt derfor har jeg været her så længe. Jeg har en direktør, der ønsker, at der sker forandringer. Her er ikke bare status quo. Så for mig har det absolut ikke været kedeligt. Selvfølgelig har der været perioder, hvor jeg har været frustreret, men der har også været mange ting at juble over. I starten brugte jeg meget af min tid på at sparke døre ind og besøge kunder, og mange af de kunder, har vi den dag i dag. Internt er der sket mange ting både ift. vores systemer og fokus på salg og marketing. Så der sker hele tiden noget, og det kan jeg godt lide,” fortæller Peter Lindblom.

Process Engineering Sorø blå bog

2009

Process Engineering åbner et nyt Sjællandsk kontor i Kalundborg på Grand Hotel.

2009

2014

Der kommer flere ansatte til, så kontoret i Kalundborg får en ny adresse og flytter i nye lokaler i Energivej i Sorø.

2014

2016

Kontorlokalerne i Sorø bliver for trange, så afdelingen flytter til nye og større lokaler i Energiens Hus i Sorø.

2016

2019

Medarbejderstaben udvider sig i afdelingen, så pladsen i lokalerne i Energiens Hus er for trang. Derfor flytter afdelingen endnu en gang. Denne gang til Centervej i Sorø, hvor afdelingen stadig holder til i dag.

2019